Srdečně Vás zveme k účasti na dalším ročníku závodu dračích lodí!

Rozkaz nejvyššího velitele akce D-Day - důležité

Vedení admirality oznamuje:

Dnes ve 22:00 byl potvrzen Rozkaz nejvyššího velitele. Akce D-Day přechází do své konečné fáze - kódové jméno operace "The Ostrova Beach"

Znění rozkazu:
Všechny aktivní jednotky divízí PDBC, DragonsCZ a MZV provedou následující úkoly:

V sobotu dne 9.7.2011 se shromáždí v 8:00 SELČ v nástupním prostoru loděnice PDBC.

Zde odevzdají svou plnou polní zásobovacím vozům, obsadí vyloďovací plavidla a přesně v 9:00 zahájí přesun do cílového prostoru, kde provedou vylodění a následné obsazení území.

Informace k zásobování:
V sobotu kolem 12:00 provedeme invazi do obce s krycím názvem "V" (Vrané nad Vltavou) za účlem alokování zásobovacích zdrojů nepřítele (půjdeme na oběd) Velení armádní skupiny PDBC se pak námořníkům postará o menáž v sobotu večer (grilování - maso a sýry) a dodržení základního pitného režimu (voda, limo, pivo) Každý námořník si sám zajistí nedělní snídaní a svačinky po oba dny v duchu hesla - voják se stará, voják má.

Výstroj a výzbroj:
Výstroj - povinně s sebou voděvzdorný stejnokroj se zálohou na převlečení. Uniforma bojové divize s insigniemi (klubový dres) je nutná! Večerní oděv k ohni s protipožární úpravou a případně maskovací pláštěnka pro maskování před deštěm.

Výzbroj - spací pytel, karimatka, povětrnostně citlivější přibalí stan. Věci osobní potřeby. Kvůli možnému výskytu slunce nutná pokrývka hlavy a opalovací krém (nesplést s armádním krémem na boty).

Jdeme do boje, takže ostatní vybavení dle vlastního uvážení (např. repelent proti hmyzu). Doma se nezapomeňte rozloučit se ženou či manželem, rodiči, dětmi a domácími miláčky.

A vzhůru na Ostrova beach!!! Nechť má Bůh slitování s našimi nepřáteli, neboť my jej mít nebudeme!

Nejvyšší velení

Odpovědět

CAPTCHA
Tato otázka má za úkol zjistit zda jste návštěvník člověk, nebo návštěvník - spamovací robot.
Image CAPTCHA
Opište znaky z obrázku (se zachováním malých/velých písmen).