TT GOLDEN

Přátelé lehkého dračího hazardu,

Léto nám již tento rok pomalu dává sbohem a stejně tak je tomu i s dračí sezónou. Poslední TTčko proto přichází s možností podívat se do zlatých pražských míst, kde bežně dračí lodě nevidíte. Ukažme také zde pražanům jak krásný je zvuk našich bubnů a ladné jsou křivky štíhlých dračích lodních trupů. Zlatá 100 věžatá Praha bude prostě naše.

Tentokráte se podíváme k Národnímu divadlu a pokusíme se o historicky první obeplutí celého Střeleckého ostrova Dračí lodí. Jelikož je tato oblast přístupná jen, po domluvě s Mánesovou plavební komorou. Zorganizoval Pražský klub dračích lodí hromadné proplutí této komory na pondělí 19.9.2011 v 18:30 dolu a 19:30 nahoru. Další možné proplutí je již individualně na posádkách. V tuto chvíli potvrdily účast do "GOLDEN flotily" posádky Pražského klubu dračích lodí, Dragons CZ, MZV a Pres-Li tým. Doufám, že se přidají i KVS Oldies a jiní abychom vytvořili i rekord počtu dračích lodi v Mánesově komoře :-)
TT-Golden trať není koncipována jako závodní, nicméně sama o sobě je dost dlouhá a dostat se na start vyžaduje úsilí rovnající se regulérnímu tréninku na dlouhé tratě. Pokud bude vůle a síla, můžeme se na místě domluvit na ostrém závodě na 1111m a nechat celou Prahu jen "čučet" co umíme.

Mějte se krásně a doufam, že toto TTčko nebude posledním dnem, kdy se na vodě tento rok vidíme.

Odpovědět

CAPTCHA
Tato otázka má za úkol zjistit zda jste návštěvník člověk, nebo návštěvník - spamovací robot.
Image CAPTCHA
Opište znaky z obrázku (se zachováním malých/velých písmen).