TT Golden 2012 uzavřela sezónu

Ahoj všichni TT příznivci.
TT Golden 2012 výsledky jsou již k dispozici na webu a gratuluji všem posádkam ke zlepšení svých lonských časů. Touto poslední etapou jsme úspěšně uzavřeli sezónu TT2012 a nezbývá než se těšit, co přinese sezóna 2013.

Rád bych touto cestou poděkoval všem týmům, drakům a dračicím, kormidelníkům a bubenicím, maminkám a tatínkům, prostě všem co pomohli otevřít a úspěšně završit další ročník Tréninkových Tratí Dračích Lodí. Věřím, že se vám tento ročník líbil stejně, ba i více, než loňský a že na jaře pomůžete odstartovat ročník další.
Bohužel dny se krátí a ledová královna začíná vládnout a kouzly přetvářet svět. Bubny na řekách utichají, vlny již nemají svou sílu a vše se připravuje ke spánku. To je ta chvíle, kdy i draci zalézají do dračích slují k zaslouženému odpočinku a začíná se jim zdát dlouhý sen o tom, jak na jaře zase vstanou plni sil a vyrazí na vodní hladinu, tam, kde je jim přeci nejlépe.
Proto bych vám všem rád popřál příjemné prožití dračího zimního klidu a zase se těším na jaro 2013 a na to naše známé „are you ready? attention! GO!“

Rad bych vás také touto cestou poprosil o zaslání jakýchkoliv připomínek, námětů, nápadů a vůbec čehokoliv tykající se TTček, protože vždy je co zlepšovat i zhoršovat.

Lodi ahoj.
Martin.

www.praguedragons.cz
tt@praguedragons.cz

Odpovědět

CAPTCHA
Tato otázka má za úkol zjistit zda jste návštěvník člověk, nebo návštěvník - spamovací robot.
Image CAPTCHA
Opište znaky z obrázku (se zachováním malých/velých písmen).