Srdečně Vás zveme k účasti na dalším ročníku závodu dračích lodí!

neagituj

nebo dostáváš provize za kus?
Já trénuji se Standou nikoli pod Standou. Zní to divně. Ani jsem nepochopil jak je to s jeho zařazením v klubu? Je čekatel? Placený trenér schválený nějakou hromadou? Když už toliko bazírujeme na přesných postupech...
Zaběhat si můžu jít kdykoli a vědět, že mě na konci čeká teplá sprcha a ne zamrzlá loděnice. Rád Tě uvidím, ale když ne na šachách, co zmůžu.

S klubem jsem skončil brigádou, i když oficiálním členem ještě asi budu, těžko se v tom zorientovat. Něco pro něj stále dělám, i když za to leda dostanu vynadáno, třeba se někdy nechám najmout na akci, bude-li zájem a odměna, ale jinak mi to už nic nedává a všechny mé sny pro které jsem aktivně makal vlastně padly.

Fakt nehodlám jen donekonečna uhánět za hlavou a když trochu uhnu jsem smeten, dobrej jsem jen když nikdo jiný nechce a jinak jsem jen to největší klubové zlo. Už nechci dále otravovst tu skvělou náladu, takže v PKDL se už asi neuvidíme a evidentně demokraticky podle názoru většiny je to dobře. Takže mě na akce není moudré lákat.
Doufal jsem, že se někam pohneme, budeme budovat vlastní zázemí a ne jen sponzorovat soukromé firmy vedení. Nebaví mě klub, kdy oficiální stanovisko je že nechceme sportovat, na vše si musíme někoho najmou , jelikož nikdo nemá čas. To si laciněji užiji jinde, kde byrokracie ještě nepřekročila snesitelnu mez. V klubu, který je schopen se i bavit, ne jen schůzovat.

Anebo jednodušeji, jsem už na to asi starej a čas odejít do dračího důchodu a jen s holí krmit holuby a nadávat na mládež :P

Tak už raději dost diskusí, jen aby bylo jasno

Odpovědět

CAPTCHA
Tato otázka má za úkol zjistit zda jste návštěvník člověk, nebo návštěvník - spamovací robot.
Image CAPTCHA
Opište znaky z obrázku (se zachováním malých/velých písmen).